Organic Living, Toxicfree

Organic living

Peter och Katarina har startat något nytt som vi är väldigt stolta över att presentera. Vi två är ledare för Sverige och oberoende distributörer för Sverige med 100% giftfria och ekologiska produkter.

I sortimentet finns produkter som du använder i vardagen. Som t ex tvättmedel, städ, diskmedel, tvålar, eteriska oljor, hudvård, dusch, deodorant, babyvård, kosttillskott, shakes, vitaminer på pinne för viktminskning, hårvård etc.

 

Företaget

Företaget är beläget i Pheonix, Arizona (USA) och ägs av två bröder som idag vill ge oss andra det absolut bästa och renaste som går att få tag på vad gäller produkter du använder varje dag.

Organic living
Peter & Michael Wenniger
Organic living
Peter & Daniel Wenniger

 

Fler produkter kommer vartefter företaget hittar ingredienser som är 100 % giftfritt och utan tillsatser. Ett företag som är extremt noga med alla ingredienser och vilka underleverantörer de anlitar för att nå toppresultat i kvalitet och ekologisk noggrannhet.

Det här företaget har också fått fina utmärkelse från bland annat Greenpeace och det är att vara stolt över. För vårt företag har i flera år fått pris för bästa solida företag inom MLM.
Organic living    Organic living

Många fördelar med ingredienser

Hållbarheten är 2 år, vilket betyder ingredienserna är färska och har inga tillsatser för lång hållbarhet som ofta finns i andra vardagsprodukter.

Inga e-nummer, parabener eller andra kemikalier finns i våra produkter, så alla färgämnen citronsyra och dylikt är helt rena från t ex svartmögel. Den “citronsyra” som används är ren färsk ekologisk citronsaft från pressad ekologiskt odlade citroner.

Produkterna är helt giftfria och fria från onödiga tillsatser och kemikalier

Produkterna är till för dig som vill bidra till en renare jord och värld, men framförallt att slippa bli utsatt för onödiga gifter, som inte har i våra kroppar att göra. Så för dig som har svåra allergier och känslighet kan detta vara ett bättre alternativ.

Många av våra produkter har fler användningsområden, som t ex vårt tvättmedel, som dessutom är extremt drygt, kan du använda till att tvätta bilen, utemöbler, ugnen, fönster, hunden och skura golv med mera. Vilket resulterar i du slipper andra burkar och flaskor. Du har bara EN.

Om du är nyfiken på detta kan jag rekommendera att du börjar läsa på dina egna förpackningar, burkar och flaskor du har hemma just nu.

Se efter vad som finns i det du har i t ex schampo, hudkräm, diskmedel, och tvättmedel. Se efter noga vad som står. Ta reda på vad det är, du kommer bli förskräckt över vad du och många andra stoppar på dig och i dig, varje dag!

Kontakta oss!

Jag hoppas av djupet av mitt hjärta att du ska finna detta intressant för din och familjs vägar att du vill veta mer och vill ta del av detsamma som vi funnit. Kontakta mig eller Peter och oss i organic living så berättar vi gärna mer. Vi vill delge detsamma till dig, det vi har upptäckt och det vi har.

För du kan också bestämma dig för att bli mer medveten och mer giftfri i ditt liv och i ditt hem. Vi lever ett vardagligt liv med gott samvete att det vi släpper ut i våra skogar och vatten är redan rent från början.

Vi har bestämt oss för att det vi lämnar efter oss gör världen grön till nästa generation. Det känns oerhört skönt för oss att veta.

Hållbar ekonomi även för Dig

Hälsa är viktigt och betyder väldigt mycket. Men även din ekonomi har effekt på din hälsa. Så drömmer du om att få mer tid till dig själv, din hobby, dina barn eller djur?

Drömmer du om att vara din egen och kunna bestämma mer över dig själv? Skulle du vilja få chansen till att få ett ekonomiskt stöd eller kanske till och med ett nytt jobb inom det du själv älskar: Hälsa och välmående.

Om du vill veta mer hur du ska göra, kontakta oss. Vi kan verkligen rekommendera detta företag och hur de har byggt ett belöningssystem som är imponerande. Det är byggt för oss som vill jobba med detta, inte bara till gagn för den som är överst.

Är du med i vårt team får du gratis utbildning och coachning

Vi bistår med utbildning, coachning, stöd och hjälp hur du ska lyckas i din business. Så på ett mycket enkelt sätt och utan dyra lokaler och lager, kan du kan få är ett eget team att växa i sin egen organisation. Samtidigt mår du och ditt team bra och alla får en hållbar ekonomi.

Allt vi har byggt i organic living upp är duplicerbart och enkelt att följa, så du också kan nå succé i din business.
Kan vi så kan du!

Veganska produkter och glutenfritt

Produkterna är veganska och fria från gluten, soja, nötter, mjölkprodukter och det bästa av allt, inga djur testas i något led. Så granskningen är väldigt hård och mycket noggrann.

Hoppas vi hörs redan idag. Tveka inte höra av Dig !

Organic Living

Du är varmt välkommen in i vår grupp Organic Living på facebook för ett hälsosammare liv. I vår finns massa fina tips, råd och kunskap. Klicka här:  organic living

Katarina
Tel. 0707461410
kontakt@harmonicentrum.eu

Peter
Tel. 0701919024
kontakt@harmonicentrum.eu

Organic Living
Guarantee & Green Seals