Gå ner i vikt är enkelt

Gå ner i vikt är enkelt

Gå ner i vikt är enkelt – om man bara gör rätt!

En kropp med obalans/lågt med pH-värde 7,365, är det enkelt för en kropp att lägga på sig vikt och även sjukdomar. När kroppen är för lite alkaliserat är din kropp sur och där kan det växa candida, svamp och dylikt. Men i en kropp som har högt pH-värde 7,365 eller högre kan inga sjukdomar finnas. Detta tog Otto Warburg fasta på redan 1931 med ett nobelpris i medicin. Otto Warburg förstod också i sin forskning att enzymer är livsviktiga. Även hans forskning om cancerceller.

Alkalisering

Alkalisering är livsviktigt och ett begrepp många inte känner till. För i en alkaliserad kropp kan inte bakterier fett eller sjukdomar finnas.

Nyckeln är att reglera kroppens pH-nivå, vilket långsamt hjälper dig att alkalisera din kropp. För att göra detta, behöver du ändra några av dina vanor och följa vissa tips så att ditt pH inte är surt eller neutralt. Med dessa riktlinjer lever du ett hälsosammare liv.

Alkalisera kroppen med en bra kost

Det första tipset för att alkalisera kroppen är att börja dagen med en bra frukost. Västvärldens frukostvanor är ofta den suraste måltiden under dagen, även om det varierar från land till land.

I vissa länder äter de betydligt mer till frukost än vad de gör i andra länder. I de länder som traditionellt inte anser att frukost är dagens viktigaste måltid består frukosten ofta av bröd, flingor, kaffe, sylt, smörgåsar, apelsinjuice, bakverk eller kakor. Om du anser att frukosten är viktig, kan du även äta bacon, stekt ägg eller omeletter.Majoriteten av dessa livsmedel är sura, vilket är precis vad som hindrar din kropp från att alkaliseras!

Om du vill ändra på det här och börja känna av fördelarna med en alkaliserad kropp, måste du börja din dag på rätt sätt. Först, innan du ens kliver in i ditt kök, borde du dricka ett glas vatten, vatten med citron eller örtte. Därefter rehydreras dina celler efter många timmars sömn, vilket hjälper till att alkalisera kroppen.

Korrekt andning

Många känner inte till de fördelar som korrekt andning ger dig, men det är värt att notera hur viktigt det är. Genomför regelbundet följande övning:

  • Andas in i 4 sekunder.
  • Håll andan i 8 sekunder.
  • Andas ut i 2 sekunder.

Du kan proportionellt öka tiden om du vill. Men vänta med det om du inte är van vid övningen.

Betydelsen av korrekt vätskebalans

Korrekt vätskebalans är avgörande för god kroppsfunktion. En liten dipp när det gäller kroppsvätskorna kan orsaka stora energiförluster. Vatten rensar ut giftig syra och gör att din ämnesomsättning accelererar.

Dessutom kan din kropp blanda ihop känslorna av törst och hunger, vilket kan göra att du kanske känner att du behöver äta mer. Detta orsakar en ökning i vikt som inte rekommenderas när du försöker eliminera syror och alkalisera kroppen.

Ät hälsosamt fett

Ett annat sätt att alkalisera din kropp är att konsumera mer hälsosamma fettsyror, som omega-3. Dessa är mycket viktiga för de kemiska reaktioner som pågår i kroppen.

Dessutom bidrar de till att stärka din kropps immunförsvar, förbättra din matsmältning och förhindra för tidigt åldrande.

Bra massage för att alkalisera din kropp

Förutom komfort och avkoppling får en bra massage din kropp att återhämta sig, gör den starkare och frigör spänningen som ackumuleras varje dag. Dessutom gör det att din kropp börjar arbeta. Det väcker upp de mekanismer som behövs för att din kropp ska kunna eliminera syrorna som finns lagrade i dina muskler.

Hur gör jag för att gå ner i vikt?

Låter allt krångligt? Nej egentligen inte, men det finns ett enklare sätt. Låt Essante Organics ekologiska produkter hjälpa dig, så slipper du hålla reda på så mycket till en början.

Att alkalisera kroppen krävs lte mer hjälp på traven och du bör få in pH-värde över 7,365 och både kroppen och blodet. Med Essante Organics produkter som har tänk på allt är det enkelt.

Viktnedgångsprogram

Det finns nu 5 day evolution Och 28 day evolution´s program hur du garanterat går ner i vikt. Jag har själv provat detta och det går att gå ner i vikt med Essante Organics produkter och måltidsplan. Bra följa dag för dag och det börjar hända saker i din kropp.

Är du sugen på att prova?

Kontakta mig direkt!
0701919024
peter@lovelius.com

 

Lämna ett svar

Till startsidan